cv zelf maken voor dummies

 

 

Hoe een Infographic in 5 stappen te maken


Vanuit het perspectief betreffende iemand die nauwelijks ontwerper kan zijn, kan dit produceren met ons infographic welke ook goed als doelmatig is, een onmogelijke taak lijken ... een die het best overgelaten wordt aan getrainde professionals.
Maar dat kan zijn verre betreffende de waarheid. Met duizenden infographic ontwerpen onder hun riem, hebben de getalenteerde ontwerpers bij Venngage een nogal robuust systeem ontwikkeld vanwege het maken met infographics, en wij hebben dat systeem vertaald in een foolproof-handleiding om ook niet-ontwerpers te leren op welke manier ze ons infographic in 5 stappen kunnen produceren.
Indien u een infographic wilt produceren welke u aanspreekt, samenvat en informeert, doch over de ontwerpvaardigheden aangaande een peuter beschikt, is deze gids iets vanwege u dan ook.
Leer op welke manier u een infographic kunt produceren met Venngage:

EEN INFOGRAFISCHE CREËREN
Geef een overzicht aangaande de doelen aangaande uw infographic
Voordat u begint na te denken over ontwerp, lay-out, grafieken of esthetiek, moet u dan ook juist nadenken aan een doelen over de infographic.
Zodra je doelen zeg, bedoel je ook niet doelen op hoog peil, bijvoorbeeld 'complexe info samenvatten' of 'websiteverkeer hernieuwen'.
Ik bedoel duidelijke, hier concrete, haalbare communicatiedoelstellingen.
Stap 1: definieer het brandprobleem
Erken dat u deze infographic maakt, zodat uw publiek wat speciaals mag oplopen via dit te bekijken. Het specifieke moet een brandend probleem zijn dat de publiek in bestaan leven bezit en het de infographic zal oplossen.
Stap 2: behandeling een vraagpiramide
Gebruik vanaf daar ons vraagpiramide teneinde het brandende geval met te pakken en verander het in 3-5 bruikbare vragen om aan te pakken in jouw infographic:
op welke manier ons infographic te produceren
MAAK Ons KAART
Deze vragen worden het kader waarrond u dan ook uw infographic kunt bouwen en helpen u een boeiend verslag te zeggen.
Een ondersteunende vragen dienen te de basisinformatie onthullen die uw publiek moet begrijpen teneinde dit hoofdonderwerp te snappen, en de indringende vragen die bredere inzichten zullen onthullen die tenslotte dit brandprobleem dienen te oplossen.
Laten we een voorbeeld doornemen. Deze infographics beschrijven ons werkwijze vanwege het koppelen aangaande wijnen:
CREËDaar Ons AANDACHTKAART
Het brandende probleem het ze uitproberen op te lossen, kan zijn "op welke manier jouw eten en wijn combineert". Hun vraagpiramide kan daar plusminus zo uitzien:
op welke manier een infographic te maken


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “cv zelf maken voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar