Een geheime wapen voor interactive infographic maker

 

 

13 ongelooflijke hulpmiddelen vanwege het maken van infographics


De afwisseling uit goedkopere kosteloos hulpmiddelen voor infographic vervaardigen.
Goed voltooid, infographics mogen een goede manier bestaan om complexe gegevens te begrijpen. de eerste infographics transformeren complexe info en gegevens in grafieken die zowel gemakkelijk te begrijpen als visueel aantrekkelijk bestaan. Dit enige probleem kan zijn het infographics die eruitzien alsof ze eenvoudig te vervaardigen zijn, dikwijls allesbehalve.
Download Adobe Creative Cloud nu
Op deze plaats hebben we de toptools en apps uitgekozen voor dit produceren van infographics - wij beginnen betreffende een lading voor niets infographic-makers en voegen juiste eind enige betaalde opties toe mits u wat betreffende meer controle wilt onderzoeken. Enkele met de opties bestaan zelfs bestemd wegens ook niet-ontwerpers, daar sjablonen en andere functies ze gemakkelijk te gebruiken vervaardigen.
Geef deze gratis infographic-tools ons mogelijkheid en laat het weten betreffende die je dit allerbeste op Facebook of Twitter komt.

01. BeFunky
BeFunky infographic tool
Verkoopprijs: gratis (fundering); $ 4,95 / maand (BeFunky Plus)
Naast een foto-editor en een collage-maker bevat BeFunky ons infographic-maker. Selecteer ons sjabloon, pas uw thema met betreffende afbeeldingen en pictogrammen en personaliseer de infographic via een tekst, tinten en lay-out met te passen en daarna eenvoudig op te slaan en te exporteren. Makkelijk.

02. Visme
Visme infographic tool
Prijs: kosteloos
Visme belooft u te opweg helpen 'visueel te spreken'. Jouw kunt het verder benutten om presentaties te produceren, maar dit kan zijn bovenal gericht op het creëren van boeiende infographics. Die gratis tool bevat verdere vervolgens 100 gratis lettertypen, miljoenen gratis afbeeldingen en duizenden kwaliteitspictogrammen, en er zijn opties teneinde video en audio op te nemen (inclusief de gelegenheid om ons voice-over regelrecht in de editor op te nemen - handig). Jouw kunt verder jouw inhoud animeren teneinde dingen duidelijker te vervaardigen.

03. Snappa
Snappa infographic tool
Prijs: Voor niets (Starter); $ 10 / maand (Pro)
Snappa is ons grafisch ontwerpprogramma met een kosteloos infographic-maker. Deze kan zijn bedoeld vanwege ook niet-ontwerpers. Je zal niet het soort controle beschikken over het aangeboden wordt met enkele van een verschillende tools op onze lijst, maar dit belooft immers het je ons infographic in 10 minuten of zo kunt uitstippelen. Snappa heeft tevoren ingestelde sjablonen welke bestaan geoptimaliseerd vanwege sociaal segmenten op het net. Daar is een eenvoudige drag-and-drop-interface en toegang tot duizenden hi-res, royalty-vrije stockfoto's.

Het voor niets abonnement geeft jouw vijf downloads ieder maand en twee sociale accounts, ofwel jouw kunt upgraden naar mogelijkheden zoals onbeperkte downloads en aangepaste uploads betreffende lettertypen.

04. Canva Infographic Maker
Canva Infographic Maker
Verkoopprijs: voor niets; $ 12,95 (Canva for Work)
Canva kan zijn ons sterke en eenvoudig te gebruiken sites tool die geschikt is wegens allerhande ontwerptaken, van brochures tot presentaties en alsnog heel wat meer. Het heeft gebruikers verder een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen, pictogrammen, lettertypen en functies teneinde uit te kiezen.

Dit beschikt over ons speciale infographic-maker welke u dan ook voor niets kunt gebruiken, met tientallen kosteloos ontwerpelementen en lettertypen in handbereik en alsnog veel meer premium-elementen die u kunt inkopen vanwege maximaal $1.
Je kan het in een browser gebruiken ofwel de tablet-app Canva downloaden om onderweg te ontwerpen.

05. De zoekmachines-kaarten
Google-diagrammen infographic maker
Verkoopprijs: kosteloos
Een grafiekhulpmiddelen betreffende Google zijn krachtig, eenvoudigweg te gebruiken en voor niets. U dan ook kunt kiezen uit verscheidene grafieken en ons uitgebreide reeks opties configureren om het uiterlijk met uw webshop perfect met te laten sluiten. Door uw informatie in realtime aan elkander te koppelen, is Google Charts een ideale infographicgenerator wegens uw site.

06. Piktochart
Prijs: voor niets (basis); aangaande $ 15 / maand (Lite)
Piktochart kan zijn een infographic- en presentatietool waarmee u dan ook saaie gegevens in slechts enkele klikken kan omzetten in aantrekkelijke infographics. Betreffende de aparte editor van Piktochart kunt u dan ook dingen verrichten indien kleurschema's en lettertypen wijzigen, tevoren geladen afbeeldingen invoegen en basisvormen en -afbeeldingen uploaden. De grid-lined sjablonen produceren dit tevens eenvoudig om grafische elementen uit te lijnen en dit formaat van afbeeldingen proportioneel aan te horen.
Er kan zijn ons kosteloos variant met 3 basisthema's, een Lite-prijsplan wegens $ 15 per maand of ons Pro-account dat $ 29 ieder maand kost.

07. Infogram
Infographic infographic hulpmiddel
Verkoopprijs: kosteloos (fundering); vanaf $ 19 / maand (Pro)
Infogram is ons geweldige kosteloos tool met ons omvangrijke diversiteit met grafieken, diagrammen en kaarten, evenals de gelegenheid om foto's en video's te uploaden om coole infographics te creëren. U dan ook voert en bewerkt de gegevens waaruit een infographic bestaat in ons hulpmiddel in Excel-hip, waarvan de strekking is weerspiegeld in uw ontwerp. Een software gaat het figuur van de infographic vanzelf veranderen om uw informatie prima weer te melden.
Als u gelukkig bent met de infographic, kan u deze publiceren op een Infogram-webwinkel opdat iedereen ervan kan plezier hebben, die kan insluiten in de persoonlijk site of segmenten via sociale media.

08. Venngage
Venngage infographic tool
Venngage kan zijn een fantastisch hulpmiddel vanwege het produceren en publiceren met infographics daar dit zo Ontdek meer eenvoudig en eenvoudig te gebruiken kan zijn. U dan ook kunt kiezen uit sjablonen, thema's en honderdtallen diagrammen en pictogrammen, doch ook de persoonlijk afbeeldingen en achtergronden uploaden of ons thema aanpassen aan de merk. Jouw kunt ze tevens animeren.

09. Animaker

Verkoopprijs: gratis (fundering); van $ 12 / maand (persoonlijk)
Hier kan zijn iets anders. Wanneer je jouw verveelt over statische infographics, waarom zou je ze vervolgens niet een weinig verlevendigen betreffende wat sporten? Animaker kan zijn een hulpmiddel voor dit vervaardigen aangaande video-infographics, waarvan dit festival zegt dat ze precies 10 keer lekkerder bestaan dan reguliere.

Het heeft tal over hulpmiddelen, waaronder diagrammen, pictogrammen en kaarten, opdat u dan ook uw gegevens heel wat interessanter en gemakkelijker te verteren kan maken. Jouw kan maximaal vijf SD-video's van 2 minuten ieder maand voor niets maken of upgraden vanwege verdere, langere en hogere kwaliteit video-infographics.

10. Vizualize
Visualiseer een visualisatie-tool

Verander de cv in ons eenvoudige maar overtuigende visualisatie

Verkoopprijs: voor niets
Dit was slechts een kwestie betreffende tijd voor daar een infographic-cv-generator opdook. Betreffende die tool kunt u dan ook de cv in één klik visualiseren en verder eerdere voorbeelden bekijken. Het benul kan zijn teneinde mensen in staat te stellen hun professionele prestaties tot uitdrukking te bezorgen in ons eenvoudige maar overtuigende persoonlijke visualisatie. Alhoewel een CV's wegens elke situatie niet kloppen, mogen ze in bepaalde gevallen een mogelijkheid zijn.

11. Easel.ly
Easel.ly kosteloos infographic tool

Verkoopprijs: voor niets (basis); $ 3 / maand (Pro)
Deze kosteloos webgebaseerde infographic-tool heeft u dan ook ons reeks sjablonen waarmee u kan beginnen, welke ieder gemakkelijk kunnen worden vriendelijk. U krijgt toegang tot een bibliotheek betreffende spullen bijvoorbeeld pijlen, vormen en verbindingslijnen en u kunt de tekst aanpassen betreffende verscheidene lettertypen, tinten, tekststijlen en -formaten. Met de tool kunt u dan ook de eigen afbeeldingen uploaden en ze met één aanraking positioneren.

De kosteloos keus bevat 60 afbeeldingen en 10 lettertypen, ofwel voor $ 3 per maand krijgt u ons heel wat breder assortiment aan bronnen, plus verbeterde beveiligingsopties en - indien u dit benodigd hebt - ontwerphulp.

12. Adioma
Adioma infographic tool

Verkoopprijs: van $ 39 per maand
Adioma heeft gebruikers ons cyclus generatieve sjablonen: u kiest een basissjabloon (zoals tijdlijn, raster ofwel cyclus), waarna de infographics zichzelf rond de via u dan ook geleverde tekst opbouwen en aanpassen indien u dan ook info toevoegt of verwijdert. Dat betekent het u dan ook nauwelijks tijd hoeft te schenken aan het aanpassen en opnieuw uitlijnen aangaande uw infographic. Daar kan zijn verder ons functie wegens het wisselen aangaande sjablonen waarmee u kunt vergelijken op welke manier gelijke informatie daar in verschillende indelingen uitzien.

Deze infographic-bouwtool bevat een reeks sjablonen, een grote bibliotheek betreffende pictogrammen en kleurenpaletten en u dan ook kan verder de eigen afbeeldingen en pictogrammen uploaden om mee te werken. Er zijn drie prijsplannen teneinde uit te kiezen - duurdere opties omvatten ons uitgebreide bronnenbibliotheek, verbeterde downloadopties en een gelegenheid teneinde verdere van uw eigen inhoud te uploaden.
13. PicMonkey
PicMonkey infographic tool
Prijs: vanaf $ 5,99 / mo
PicMonkey is ons online afbeeldingseditor betreffende ons sectie gewijd aan het ontwerpen betreffende infographics. Ga uit een selectie aangaande sjablonen en pas een inhoud met met een PicMonkey-bibliotheek of door de eigen afbeeldingen te uploaden. Er kan zijn tevens ons selectie tutorials teneinde u dan ook te helpen, met de nadruk op zaken ingeval dit ontwerpen betreffende ons infographic die kan zijn toegesneden op segmenten op sociale media en dit toepassen met een rastheorie teneinde ons gepolijst ontwerp te vervaardigen.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor interactive infographic maker”

Leave a Reply

Gravatar