Een geheime wapen voor interactive infographic maker

 

 

Op welke manier ons Infographic in 5 stappen te produceren


Vanuit dit perspectief met persoon welke nauwelijks ontwerper kan zijn, mag dit vervaardigen van een infographic die zowel goed ingeval doelmatig kan zijn, ons onmogelijke taak lijken ... ons welke dit best overgelaten is met getrainde experts.
Doch het kan zijn verre met een waarheid. Betreffende duizenden infographic ontwerpen tussen hun riem, beschikken over een getalenteerde ontwerpers voor Venngage ons redelijk robuust systeem ontwikkeld vanwege dit produceren van infographics, en wij hebben het systeem vertaald in ons foolproof-handleiding om niet-ontwerpers te leren hoe ze een infographic in 5 stappen mogen maken.
Ingeval u dan ook ons infographic wilt vervaardigen die u aanspreekt, samenvat en informeert, maar aan een ontwerpvaardigheden van een peuter beschikt, is die gids wat wegens u dan ook.
Leer op welke manier u dan ook ons infographic kan vervaardigen betreffende Venngage:

Ons INFOGRAFISCHE CREËREN
Geef ons inzicht betreffende een doelen met de infographic
Alvorens u begint na te denken over ontwerp, lay-out, grafieken of esthetiek, moet u goed nadenken over een doelen over de infographic.
Zodra je doelen zeg, bedoel je ook niet doelen op hoog peil, bijvoorbeeld 'complexe informatie samenvatten' of 'websiteverkeer hernieuwen'.
Ik bedoel duidelijke, concrete, haalbare communicatiedoelstellingen.
Stap 1: definieer dit brandprobleem
Erken het u dan ook die infographic vervaardigd, opdat de publiek iets speciaals kan krijgen door het te lezen. Het verschillende dien ons brandend geval bestaan dat uw publiek in zijn leven heeft en dat de infographic zal oplossen.
Stap een paar: toepassen ons vraagpiramide
Toepassing van er ons vraagpiramide teneinde het brandende probleem aan te pakken en verander het in 3-5 bruikbare vragen om met te beetpakken in jouw infographic:
op welke manier een infographic te produceren
MAAK EEN KAART
Deze vragen worden het kader waarrond u dan ook de infographic kan construeren en opweg helpen u een boeiend verslag te vertellen.
Een ondersteunende vragen horen te een basisinformatie onthullen welke uw publiek moet weten om het hoofdonderwerp te snappen, en een indringende vragen welke bredere inzichten zullen onthullen die uiteindelijk dit brandprobleem moeten oplossen.
Laten we ons ontwerp doornemen. Die infographics beschrijven een methode voor het koppelen betreffende wijnen:
CREËDaar Ons AANDACHTKAART
Dit brandende probleem het ze proberen op te lossen, is "hoe jouw eten en wijn combineert". Hun vraagpiramide mag daar plusminus zo uitzien:
op welke manier een infographic te

 

Hoe ontwerpers het doen: 15 eenvoudige stappen om vanuit het niets een infographic te ontwerpen


Mits u dan ook bereid raakt hetgeen verdere tijd te schenken, kan u dan ook uw infographic langer en grondiger maken!
Heeft u dan ook heb je een TON aan info gehad die u dan ook benodigd had om eruit te komen, maar weet u niet hoe u dan ook het effectief moet doen?
Fret niet langduriger. Heden leer jouw massa's info op ons effectieve, mooie manier door te sturen. Dat klopt, we hebben het over infographics.
U dan ook vraagt zichzelf mogelijkerwijs af, 'hetgeen kan zijn ons infographic?', En de oplossing is vrij eenvoudigweg. In wezen kan zijn een infographic ons visuele weergave van informatie. In plaats aangaande blokken en tekstblokken te hebben welke lieden nooit zullen bekijken, geef je ze dezelfde informatie op ons andere manier - en in één zullen ze gemakkelijk te begrijpen zijn.
Mensen zijn visueel. Krachtiger alsnog, we onthouden slechts twintig% over wat we lezen. Stelt u zich weleens alle belangrijke dingen wegens welke u dan ook dagelijks leest en verlaagt het tot niet zo vervolgens ons vierde over hetgeen u bent gestart. Een beetje eng, zeker? We zijn visueel omdat de hersenen 90% bestaan met hetgeen een hersenen verwerken op een ons ofwel verschillende methode visueel kan zijn en we verwerken dit heel wat eerder vervolgens wij tekst doen.
Dit geldt verder sites. De meeste gedeelde en populaire spullen op sociale media bestaan afbeeldingen. Dit kan zijn ook aangetoond dat het verkeer betreffende doch liefst 12% toeneemt indien jouw websites wat mits een infographic publiceert, uiteraard waarom doen ook niet al die merken dit?
Infographic-ontwerper Anne Sanders werpt enig gemakkelijk op infographics vanwege merken die met hen op de markt wensen leveren. '' Zorg ervoor het u exact beseft hetgeen u dan ook zoekt en in staat bent om een ontwerper van strekking te voorzien. Jouw infographic dien educatief ofwel amusant bestaan, geen duwtje om iets te kopen. Vestig uzelf als ons leidende bron over informatie in uw vakgebied en klanten zullen u dan ook onthouden en u opzoeken. '
Dit geldt vanwege veel merken welke infographics benutten, bijvoorbeeld USA Today, NY Times en Google. Behandeling de volgende 15 stappen en je bent goed op straat teneinde veel mooie infographics te ontwerpen.

01. Verwerk de informatie
Ofwel je nu verantwoordelijk bent voor het ontdekken van alles of het wordt aan je overhandigd, de kans kan zijn omvangrijk het jouw via ons heleboel informatie zult zoeken. Het kan zijn essentieel teneinde daar ook niet enkel overheen te bladeren, kleine klompjes geweldige dingen mogen zichzelf in alle tekst verbergen - het is je taak teneinde het te ontdekken. De informatie is dit voornaamste onderdeel, waardoor het de belangrijkste stap kan zijn. Dit kan zijn zeker wat je infographic opbouwt.
Ons compilatie over selfies genomen in NYC onderverdeeld in geslacht en ouderdom Ons compilatie betreffende selfies genomen in NYC onderverdeeld in geslacht en leeftijd
Hier kun je opmaken het daar heel wat info kan zijn welke dien worden doorgenomen. De leeftijden en geslachten van Instagram-selfies over lieden in New York waren georganiseerd en vormgegeven tot iets zinvols. Je kunt hier meer lezen over dit team hierachter.

02. Controleer de bronnen
Zorg ervoor dat al die info welke in uw infographic wordt geregistreerd, geloofwaardig kan zijn. Net ingeval al die papieren die je op school moest typen, kan zijn jouw infographic slechts zo geloofwaardig mits zijn minst geloofwaardige bron. Raak uzelf niet in een moeilijkheden via onjuiste info wederom te melden.
Ons voorbeeld aangaande een infographic betreffende belangrijke informatie die feitelijk moet geraken gecontroleerd. Ons ontwerp betreffende een infographic met essentiele informatie welke feitelijk moet worden gecontroleerd
Op deze plaats voorbij komt u een infographic vervaardigd door Jeremey Fleischer met heel wat informatie die feitelijk zou bestaan gecontroleerd. Bedrijfsrecords zullen getrokken kunnen zijn teneinde ervoor ervoor te zorgen het de cijfers op één lijn komen te liggen en een evolutie met dit logo volgen.
03. Maak een draadframe
Ons draadframe is slechts een skelet aangaande waar jouw mee zit. Je moet dit iedere keer produceren voordat je begint betreffende ontwerpen. Via uit te leggen waar alles van tevoren zal (incluis tekst en afbeeldingen), bespaart u tijd en frustratie. Door middel van een draadframe kunt u dan ook merken of alles juist verloopt en logisch kan zijn.
Ons infographic betreffende een duidelijk geschiedenis dat vantevoren moest worden vastgelegd. Een infographic met ons overduidelijk relaas dat eerst moest worden uitgezet
Die infographic met Dogan Can Gundogdu gaat over ons film, uiteraard dit heeft ons overduidelijk geschiedenis. Ons draadframe betreffende de verhaallijn zou over tevoren bestaan gemaakt teneinde te zorgen het al die belangrijke segmenten in een juiste volgorde werden geregistreerd.
04. Formaat betreffende doel
Sommige info dien op een bepaalde manier worden weergegeven. Behandeling ons rangschikking niet enkel om het formaat te benutten, probeer creatief te worden. Jouw kan informatie op allerlei manieren weergeven, bijvoorbeeld diagrammen, cirkeldiagrammen, stroomdiagrammen en kaarten (de lijst gaat beslist door).
Ons stadsgids welke ervoor kiest om oriëntatiepunten betreffende ons iconografie weer te melden Ons stadsgids die ervoor heeft gekozen oriëntatiepunten betreffende ons iconografie weer te geven
Die stadsgids gemaakt via Jing Zhang is een fantastisch ontwerp betreffende creatief omgaan met info. In regio over slechts ons foto betreffende het onderwerp te tonen, illustreerde ze pictogrammen teneinde ze allen weer te geven. Dit geeft de gids een vriendelijker gevoel en leest indien een geheel eenvoudig.

05. Heb ons verhaaltje
Het beschikken over met ons duidelijke strekking resulteert in een succesvolle infographic. Zorg ervoor het je reportage klaar is om op te starten als je jouw wireframes begint, je dien nimmer beginnen met ontwerpen totdat jouw beseft wat jouw probeert te zeggen. Het verhaaltje moet dit ontwerp dicteren, en niet tegengesteld.
Ons infographic welke ons duidelijk verhaaltje vertelt en de info op ons logische manier presenteert Ons infographic die ons duidelijk verhaal vertelt en een info op een logische manier presenteert
Die infographic aan een olieramp met Mayra Magalhaes illustreert een overduidelijk reportage. Het is op een logische methode verteld en je begrijpt exact waar jouw aan begint in de illustratie. Een kogels zijn overduidelijk genummerd, dus jouw hoeft niet te adviseren daar waar je moet beginnen en eindigen.

06. Stel een toon in
Zorg ervoor dat een stem betreffende uw infographic overeenkomt betreffende het item. Als dit serieus is, serieus. Mits het luchtig kan zijn, wees luchtig (u krijgt de foto). Als de stem niet overeenkomt, mag het verwarrend bestaan voor een lezer, en infographics hebben alles te maken betreffende gemakkelijk te begrijpen.
Ons infographic betreffende de passende toon voor dit onderwerp Ons infographic met een juiste toon wegens het thema
Deze infographic van ADHD Canada gebruikt toon in hun voordeel. ADHD kan zijn een serieus item, doch het doel op deze plaats is teneinde voorlichting te geven aan het omgaan betreffende dit. De toon kan zijn duidelijk en leerzaam. Een informatie is geleverd op ons methode die gezaghebbend kan zijn en maakt hetgeen daar geloofwaardig is gezegd.

07. Think Outside ofwel Type
Als jouw de gelegenheid hebt om wat visueel te laten gadeslaan, neem het vervolgens (onthoud, we schenken meer zorg wanneer dit visueel is). Vertrouw ook niet op fancy typography ingeval ons kruk. Behandeling zo heel wat geoorloofd illustraties, grafieken, pictogrammen en afbeeldingen om verdere visuele interesse te creëren.
Een infographic welke sterk leunt op beeld versus tekst Ons infographic die duurzaam afhankelijk kan zijn aangaande beelden versus tekst
Die infographic van Piotr Kwiatkowski kan zijn gebaseerd op eenvoudige grafieken en grafieken in plaats betreffende op een tekst. De tekst kan zijn daar nog alsmaar, maar wordt aangewend indien uitbreiding op een grafieken. Een goede vuistregel kan zijn teneinde uw tekst op ons speciale laag te houden in welk programma u dan ook verder werkt. Schakel het zo meteen en vervolgens uit teneinde te bemerken ofwel alles alsnog klopt. Wellicht vindt u het u dit type volkomen kan verwijderen.

08. Overweeg alsnog aldoor de type
Ja, er werden u verteld het u dan ook niet op dit type moet fiducie. Ja, jouw wordt verteld teneinde er nog continue teneinde te melden. Typografie kan zijn alsnog almaar ons belangrijk basisbestanddeel van infographics als dit nodig kan zijn. Zorg ervoor dat een lettertypen mekaar aanvullen, evenals de afbeeldingen welke u dan ook gebruikt. Type mag nimmer afbreuk verrichten aan de beeldmateriaal.
Ons infographic-type het de grafische weergave aanvult Ons infographic-type dat een grafische weergave aanvult
Deze infographic betreffende Schrijfbureau Oberhaeuser aangewend het minimale type, doch besteedt daar nog steeds heel wat toewijding met. Het type zit goed betreffende de afbeeldingen, en verder al bekijk je wellicht ook niet in die taal, je kan een relatie tussen allebei de opmaken.

09. Besturingskleur
De meeste infographics geraken sites bekeken, dus houd rekening met kleurcombinaties welke goed werken op een glas. Vermijd felle neonkleuren die een ogen mogen belasten als ze sites geraken bekeken. Houd er rekening mee dat een meeste sociale mediasites daar waar uw infographic kan geraken gedeeld, een witte achtergrond beschikken over. Ga een contrasterende kleur om ervoor ervoor te zorgen het deze niet verdwaalt.
Bepaal ons kleurenpalet dat werkt. Vasthouden met 3 kleurcombinaties is een goede regel. Wanneer u dan ook meer nodig hebt, voegt u dan ook tinten en kleuren toe over degene waarmee u dan ook werkt. Mits u dan ook problemen ondervindt voor het bedenken met uw persoonlijk kleurenschema's, zijn er heel wat online bronnen die kleurenenschema's wegens u produceren.
Ons infographic zal een succesvol kleurenschema zijn Ons infographic zal ons succesvol kleurenschema opleveren
Deze infographic betreffende Jing Zhang maakt toepassen van ons bijzonder succesvol kleurenschema. Een kleurcombinaties werken goed samen en bestaan ogenblikkelijk. Daar worden 3 hoofdkleuren gebruikt (groenachtig blauw, oranje en geel) en meerdere kleurtjes en schakeringen betreffende die kleurcombinaties geraken toegevoegd teneinde contrast te bieden.

10. Behandeling White Space
Dit kan zijn essentieel om een informatie te laten ademen. Hoe verdere witte ruimte op welke manier niet zo de kijker overweldigd voelt. Overladen. Blijf geregeld en dit gaat een schoner ontwerp produceren, dat lekkerder benaderbaar en gemakkelijker te volgen is.
Een infographic cv met veel witte ruimte Een infographic cv met heel wat witruimte
Zhi Liang's cv kan zijn ons infographic en hetgeen anders een hoop verkrampte informatie zou kunnen zijn, is veranderd in wat ongelooflijk gemakkelijk te lezen. Er is heel wat ruimte tussen allemaal, zodat lezers vlug kunnen verwerken.

11. Neem een pauze
Infographic creatie is hard werken, ga je gang en neem ons pauze. Soms zijn projecten ongelooflijk lang en tijdrovend, en af en toe ben jouw eenvoudig ook niet persoonlijk druk met het item. Enigszins wegstoppen mag jouw ervan weerhouden teneinde slechte beslissingen te nemen (zoals haasten om te voltooien). Kom retour betreffende frisse ogen en je zult jouw meer geïnspireerd voelen.
Een infuus vol informatie, waarbij u dan ook geoorloofd dien afstappen en de ogen kan laten rusten. Een infographic boordevol informatie die u kan vragen teneinde te stappen en de ogen te laten uitrusten
Die infographic aan dit inblikken zit vol betreffende geweldige informatie. Het ontwerpen en staren aangaande al die informatie urenlang mag vervelend bestaan. In regio over haasten teneinde te eindigen en het maken aangaande slechte ontwerpkeuzes, neem dan een koffiepauze (of thee, mits het kan zijn hetgeen jouw liever hebt). Kom retour zodra jouw een juiste mindset hebt om iets geweldigs te creëren.

12. Pas op voor TMI
Overload aan info kan zijn overweldigend. Doe niks onnodigs in. Probeer het op te splitsen in maximaal zes hoofdpunten en breid het nog verder uit in secties indien dat nodig is.
Ons infographic welke betreffende succes info verliest Ons infographic welke info betreffende succes doorbreekt
Die infographic aan foodtrucks met Lindsey McCormack vormt een info enorm juist gebroken. Daar kan zijn ons overduidelijk deel wegens allemaal en een info dringt ook niet in in elkaars ruimte.

13. Proeflezen, proeflezen, proeflezen
Heb je proefgelezen gezegd? Een ieder vormt fouten, wij bestaan slechts doch ons mens. Zodra u dan ook desalniettemin de werk ook niet controleert en ons flagrante typfout nevel, voorbij komt u dan ook daar slecht uit wegens een client. Erger alsnog, wanneer een cliënt die typefout niet opmerkt en die is gepubliceerd, mogen ze heel wat flauwvallen, hetgeen op bestaan beurt wederom op jouw terugvalt. Dit kan zijn beslist ons verlies-verlies situatie.
Ons infographic betreffende ons omvangrijke fanbase die absoluut op eventuele tekortkomingen wijst. Een infographic die een grote fanbase zou hebben om zeker te zijn aangaande eventuele tekortkomingen
Deze infographic kaart van het spel Skyrim van Tjaard du Plessis is ons juist ontwerp teneinde echt te bestaan teneinde te mogen nagelezen geraken. Wat zo groots mits Skyrim heeft een enorme, toegewijde fanbase. Per ongeluk iets verkeerd spelden en je zal dit echt beluisteren.

14. Test onderweg
Wachten tot jouw klaar raakt teneinde jouw infographic uit te testen, kan ertoe leiden dat je opnieuw moet beginnen. Vraag personen teneinde te kijken tot hetgeen er zijn sexdating-sites voltooid teneinde er zeker aangaande te zijn dat het zinvol is. Als je maar begrijpt wat het zegt, doet dit verkeert het werk betreffende een infographic.
Ons infographic betreffende heel wat stukken om te testen Een infographic met zoveel te testen stukken
Deze infographic aan sociale media-ziekte kan zijn heel betrokken. Dit zou cruciaal zijn geweest om feedback van anderen te krijgen teneinde daar echt met te zijn dat het op dezelfde manier met een ieder werden gecommuniceerd, ofwel het nu om het wijzigen met enkele karakters ging ofwel om het toevoegen aangaande de beschrijvingsvakken eronder.
15. Voer herzieningen uit
Infographics geraken hoogstwaarschijnlijk sites gedeeld, hetgeen betekent dat er altijd een sites discussie kan zijn na deze is gepubliceerd. Breng wijzigingen met indien ze benodigd zijn wanneer ze onder de zorg gebracht worden. Corrigeer onnauwkeurige info en werk bij indien nodig, met name zodra dit item voortdurend verandert.
Een infographic over een thema het voortdurend kan worden bijgewerkt Een infographic aan ons item dat voortdurend kan geraken bijgewerkt
Die infographic geschapen door Kyle Anthony Miller over e-commerce mag jaar na jaar geraken bijgewerkt. Dit kan zijn onvermijdelijk dat de statistieken zullen wijzigen. Het kan zijn een geweldige mogelijkheid teneinde de marketingmateriaal voortdurend bij te werken. Zodra een nieuwe cyclus cijfers beschikbaar kan zijn, sluit u deze met en publiceert u dan ook die opnieuw. Houd de oude wegens de prima naam en laat bemerken op welke manier de spullen in een loop met de tijd bestaan veranderd.
Infographics werken daar het kan zijn hoe onze hersenen werken. Visuals trekken de zorg en opweg helpen ons om info gemakkelijker te bewaren. Infographics beschikken over zo'n effect op ons dat ze van kracht bestaan op wat we inkopen en die websites we bezoeken (dat kan zijn echt voor merken).
Luister tot hetgeen Anne Sanders te zeggen heeft over succesvolle infographics. 'Zorg ervoor het de infographics zowel visueel aantrekkelijk zijn (het kan zijn wat de zorg trekt) en eenvoudig te volgen zijn (dat is wat een toewijding vasthoudt).'
Geweldige infographics zijn zeker in handbereik ingeval u die grote Lees verder stappen uitvoert en om het ontwikkeling alsnog soepeler te produceren, heeft Canva ons schat aan informatiebronnen die u dan ook kan gebruiken.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een geheime wapen voor interactive infographic maker”

Leave a Reply

Gravatar