De beste kant van infographic app

 

 

13 ongelooflijke hulpmiddelen vanwege het maken over infographics


De afwisseling uit de eerste voor niets hulpmiddelen vanwege infographic maken.
Goed voltooid, infographics mogen een goede manier bestaan om complexe gegevens te snappen. de goedkopere infographics transformeren complexe info en gegevens in grafieken welke ook gemakkelijk te snappen wanneer visueel aantrekkelijk zijn. Het enig probleem kan zijn het infographics welke eruitzien alsof ze eenvoudig te produceren zijn, dikwijls allesbehalve.
Download Adobe Creative Cloud meteen
Op deze plaats hebben we de toptools en apps geselecteerd wegens dit maken aangaande infographics - we beginnen met een lading kosteloos infographic-makers en voegen juiste eind enkele betaalde opties toe ingeval u iets met meer controle wilt onderzoeken. Sommige over de opties bestaan ook passend wegens ook niet-ontwerpers, omdat sjablonen en andere functies ze gemakkelijk te gebruiken produceren.
Geef die gratis infographic-tools ons mogelijkheid en laat ons weten met welke je het beste op Facebook of Twitter komt.

01. BeFunky
BeFunky infographic tool
Verkoopprijs: voor niets (fundering); $ 4,95 / maand (BeFunky Plus)
Behalve een foto-editor en een collage-maker bevat BeFunky een infographic-maker. Selecteer ons sjabloon, pas uw thema aan betreffende afbeeldingen en pictogrammen en personaliseer de infographic via een tekst, kleuren en lay-out aan te passen en vervolgens eenvoudig op te slaan en te exporteren. Makkelijk.

02. Visme
Visme infographic tool
Prijs: gratis
Visme belooft u te opweg helpen 'visueel te communiceren'. Jouw kan dit ook benutten om presentaties te vervaardigen, maar dit is bovenal gericht op dit creëren van boeiende infographics. Deze kosteloos tool bevat meer dan 100 kosteloos lettertypen, miljoenen voor niets afbeeldingen en duizenden kwaliteitspictogrammen, en er bestaan opties om video en audio op te nemen (inclusief een gelegenheid teneinde een voice-over direct in een editor op te nemen - praktisch). Jouw kunt verder je inhoud animeren teneinde dingen duidelijker te maken.

03. Snappa
Snappa infographic tool
Verkoopprijs: Gratis (Starter); $ 10 / maand (Pro)
Snappa kan zijn een grafisch ontwerpprogramma met ons voor niets infographic-maker. Die is bedoeld vanwege niet-ontwerpers. Jouw zal ook niet dit soort controle beschikken over dat aangeboden is met enkele met de verschillende tools op deze lijst, doch het belooft wel dat je ons infographic in 10 minuten of zo kan uitstippelen. Snappa biedt eerst ingestelde sjablonen welke zijn geoptimaliseerd vanwege sociaal delen op het net. Daar is ons eenvoudige drag-and-drop-interface en toegang tot duizenden hi-res, royalty-vrije stockfoto's.

Dit gratis abonnement geeft jouw vijf downloads ieder maand en twee sociale accounts, ofwel jouw kan upgraden naar mogelijkheden zoals onbeperkte downloads en aangepaste uploads over lettertypen.

04. Canva Infographic Maker
Canva Infographic Maker
Prijs: kosteloos; $ 12,95 (Canva for Work)
Canva kan zijn een krachtige en eenvoudig te gebruiken online tool die geschikt kan zijn voor allerhande ontwerptaken, met brochures tot presentaties en alsnog veel verdere. Dit biedt gebruikers tevens ons uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen, pictogrammen, lettertypen en functies teneinde uit te kiezen.

Dit beschikt aan een bijzondere infographic-maker welke u dan ook gratis kan gebruiken, betreffende tientallen gratis ontwerpelementen en lettertypen binnen handbereik en alsnog heel wat meer premium-elementen die u dan ook kan kopen vanwege maximaal $1.
Jouw kan dit in de browser gebruiken of een tablet-app Canva downloaden om onderweg te ontwerpen.

05. Google-kaarten
De zoekmachines-diagrammen infographic maker
Prijs: voor niets
Een grafiekhulpmiddelen betreffende Google zijn krachtig, eenvoudigweg te benutten en kosteloos. U kunt kiezen uit verschillende grafieken en ons uitgebreide reeks opties configureren om dit uiterlijk van uw website voortreffelijk met te laten sluiten. Via uw informatie in realtime met elkaar te koppelen, kan zijn De zoekmachines Charts de perfecte infographicgenerator wegens de webshop.

06. Piktochart
Verkoopprijs: kosteloos (basis); aangaande $ 15 / maand (Lite)
Piktochart is een infographic- en presentatietool waarmee u saaie informatie in slechts enkele klikken kunt omzetten in mooie infographics. Met een aparte editor van Piktochart kunt u dan ook spullen doen ingeval kleurschema's en lettertypen wijzigen, tevoren geladen afbeeldingen invoegen en basisvormen en -afbeeldingen uploaden. Een grid-lined sjablonen maken het tevens eenvoudig om grafische elementen uit te lijnen en het formaat betreffende afbeeldingen proportioneel met te horen.
Er is ons voor niets variant met drie basisthema's, ons Lite-prijsplan wegens $ 15 ieder maand of een Pro-account dat $ 29 ieder maand kost.

07. Infogram
Infographic infographic hulpmiddel
Verkoopprijs: gratis (basis); vanaf $ 19 / maand (Pro)
Infogram is ons mooie gratis tool met een grote diversiteit met grafieken, diagrammen en kaarten, evenals een mogelijkheid om foto's en video's te uploaden teneinde coole infographics te creëren. U voert en bewerkt de gegevens waaruit de infographic bestaan in ons hulpmiddel in Excel-stijl, waarvan de inhoud is weerspiegeld in de ontwerp. Een software gaat het uiterlijk betreffende een infographic vanzelf wijzigen om uw informatie uitstekend weer te melden.
Zodra u dan ook tevreden bent met uw infographic, kan u die publiceren op de Infogram-website waardoor een ieder ervan kan genieten, deze mag insluiten in de persoonlijk webwinkel of delen via sociale media.

08. Venngage
Venngage infographic tool
Venngage is een grandioos hulpmiddel voor dit vervaardigen en publiceren van infographics omdat het zo eenvoudig en eenvoudig te benutten kan zijn. U dan ook kan kiezen uit sjablonen, thema's en honderdtallen diagrammen en pictogrammen, maar ook uw eigen afbeeldingen en achtergronden uploaden of een thema aanpassen aan uw merk. Jouw kunt ze tevens animeren.

09. Animaker

Verkoopprijs: gratis (fundering); vanaf $ 12 / maand (persoonlijk)
Op deze plaats is wat anders. Wanneer jouw jouw verveelt van statische infographics, waarom zou je ze dan niet een beetje verlevendigen met wat beweging? Animaker is ons hulpmiddel vanwege dit vervaardigen met video-infographics, waarvan dit festival zegt het ze exact 10 keertje lekkerder bestaan dan reguliere.

Dit heeft tal betreffende hulpmiddelen, waaronder diagrammen, pictogrammen en kaarten, opdat u dan ook uw gegevens heel wat interessanter en gemakkelijker te verteren kunt produceren. Je kan maximaal vijf SD-video's van twee minuten per maand kosteloos vervaardigen of upgraden wegens meer, langduriger en hogere kwaliteit video-infographics.

10. Vizualize
Visualiseer een visualisatie-tool

Verander uw cv in ons eenvoudige doch overtuigende visualisatie

Prijs: voor niets
Dit was slechts ons kwestie betreffende tijd voordat daar een infographic-cv-generator opdook. Met die tool kan u dan ook de cv in één klik visualiseren en ook eerdere voorbeelden bekijken. Het idee is om lieden in staat te stellen hun gespecialiseerde prestaties tot uitdrukking te brengen in een eenvoudige maar overtuigende persoonlijke visualisatie. Hoewel de CV's wegens elke situatie ook niet kloppen, kunnen ze in bepaalde gevallen een keus zijn.

11. Easel.ly
Easel.ly voor niets infographic tool

Verkoopprijs: voor niets (basis); $ 3 / maand (Pro)
Die voor niets webgebaseerde infographic-tool heeft u dan ook ons reeks sjablonen waarmee u kunt beginnen, die elkeen eenvoudig kunnen worden vriendelijk. Het resultaat is een toegang tot een bibliotheek met dingen zoals pijlen, vormen en verbindingslijnen en u kunt de tekst aanpassen betreffende verschillende lettertypen, kleuren, tekststijlen en -formaten. Met de tool kan u uw eigen afbeeldingen uploaden en ze met één aanraking positioneren.

De gratis optie bevat 60 afbeeldingen en 10 lettertypen, of voor $ 3 ieder maand ontvangt u ons heel wat breder assortiment met bronnen, plus verbeterde beveiligingsopties en - wanneer u dan ook dit nodig hebt - ontwerphulp.

12. Adioma
Adioma infographic tool

Prijs: vanaf $ 39 per maand
Adioma biedt gebruikers ons cyclus generatieve sjablonen: u deze link dan ook kiest ons basissjabloon (zoals tijdlijn, raster of cyclus), waarna een infographics zichzelf rond de door u geleverde tekst opbouwen en aanpassen indien u dan ook info toevoegt ofwel verminderd. Dat betekent dat u geen tijd hoeft te schenken juiste aanpassen en opnieuw uitlijnen met uw infographic. Er is ook een functie vanwege dit wisselen met sjablonen waarmee u dan ook kunt vergelijken hoe gelijke informatie daar in verschillende indelingen uitzien.

Deze infographic-bouwtool bevat een reeks sjablonen, een omvangrijke bibliotheek met pictogrammen en kleurenpaletten en u dan ook kunt ook uw eigen afbeeldingen en pictogrammen uploaden teneinde mee te werken. Daar zijn drie prijsplannen om uit te kiezen - duurdere opties omvatten een uitgebreide bronnenbibliotheek, verbeterde downloadopties en de mogelijkheid teneinde meer betreffende uw eigen strekking te uploaden.
13. PicMonkey
PicMonkey infographic tool
Verkoopprijs: van $ 5,99 / mo
PicMonkey is een online afbeeldingseditor betreffende ons sectie gewijd juiste ontwerpen betreffende infographics. Kies uit een selectie over sjablonen en pas de strekking aan betreffende een PicMonkey-bibliotheek of door uw eigen afbeeldingen te uploaden. Daar kan zijn ook ons selectie tutorials teneinde u te opweg helpen, met de nadruk op zaken ingeval dit ontwerpen met ons infographic die is toegesneden op segmenten op sociale media en het toepassen betreffende de rastheorie teneinde ons gepolijst ontwerp te vervaardigen.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van infographic app”

Leave a Reply

Gravatar