De basisprincipes van infographics maken gratis

 

 

13 ongelooflijke hulpmiddelen vanwege het maken van infographics


Onze selectie uit beste gratis hulpmiddelen voor infographic vervaardigen.
Juist voltooid, infographics kunnen een goede manier bestaan om complexe informatie te snappen. beste infographics transformeren complexe info en informatie in grafieken welke ook eenvoudig te snappen zodra visueel aantrekkelijk bestaan. Dit enige probleem is dat infographics die eruitzien alsof ze eenvoudigweg te vervaardigen bestaan, dikwijls allesbehalve.
Download Adobe Creative Cloud nu
Hier hebben we de toptools en apps uitgekozen voor dit produceren betreffende infographics - we beginnen betreffende ons lading gratis infographic-makers en voegen juiste einde enkele betaalde opties toe als u dan ook iets met verdere controle wilt onderzoeken. Sommige aangaande de opties zijn ook bestemd voor ook niet-ontwerpers, daar sjablonen en overige functies ze eenvoudig te gebruiken vervaardigen.
Geef die gratis infographic-tools een mogelijkheid en laat ons weten betreffende die jouw het beste op Facebook of Twitter komt.

01. BeFunky
BeFunky infographic tool
Prijs: gratis (basis); $ 4,95 / maand (BeFunky Plus)
Naast een foto-editor en een collage-maker bevat BeFunky ons infographic-maker. Selecteer een sjabloon, pas de thema aan met afbeeldingen en pictogrammen en personaliseer de infographic door een tekst, tinten en lay-out aan te behoren en aansluitend eenvoudig op te slaan en te exporteren. Makkelijk.

02. Visme
Visme infographic tool
Prijs: gratis
Visme belooft u te helpen 'visueel te spreken'. Jouw kan het verder gebruiken teneinde presentaties te produceren, doch het is bovenal gericht op het creëren betreffende boeiende infographics. Deze kosteloos tool bevat verdere dan 100 gratis lettertypen, miljoenen voor niets afbeeldingen en duizenden kwaliteitspictogrammen, en daar bestaan opties teneinde video en audio op te nemen (inclusief de mogelijkheid teneinde een voice-over direct in een editor op te nemen - aardig). Jouw kunt tevens je inhoud animeren om dingen duidelijker te maken.

03. Snappa
Snappa infographic tool
Verkoopprijs: Voor niets (Starter); $ 10 / maand (Pro)
Snappa kan zijn ons grafisch ontwerpprogramma betreffende een kosteloos infographic-maker. Deze is bedoeld vanwege niet-ontwerpers. Je zal niet het soort controle hebben het aangeboden wordt betreffende enkele over een andere tools op deze lijst, maar het belooft wel dat je ons infographic in 10 minuten ofwel zo kan uitstippelen. Snappa heeft vantevoren ingestelde sjablonen welke zijn geoptimaliseerd vanwege sociaal delen op de elektronische snelweg. Daar kan zijn ons eenvoudige drag-and-drop-interface en toegang tot duizenden hi-res, royalty-vrije stockfoto's.

Dit kosteloos abonnement geeft jouw vijf downloads ieder maand en een paar sociale accounts, ofwel jouw kan upgraden tot functies bijvoorbeeld onbeperkte downloads en aparte uploads aangaande lettertypen.

04. Canva Infographic Maker
Canva Infographic Maker
Verkoopprijs: kosteloos; $ 12,95 (Canva for Work)
Canva kan zijn ons krachtige en eenvoudig te gebruiken websites tool welke bestemd is wegens allerhande ontwerptaken, met brochures tot presentaties en nog veel verdere. Het heeft gebruikers verder een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen, pictogrammen, lettertypen en mogelijkheden teneinde uit te kiezen.

Dit beschikt aan een bijzondere infographic-maker welke u gratis kunt benutten, met honderdtallen gratis ontwerpelementen en lettertypen in handbereik en alsnog veel verdere premium-elementen die u kunt inkopen vanwege maximaal $1.
Je kunt dit in een browser gebruiken of een iPad-app Canva downloaden teneinde onderweg te ontwerpen.

05. De zoekmachines-kaarten
De zoekmachines-diagrammen infographic maker
Verkoopprijs: kosteloos
De grafiekhulpmiddelen over Google zijn krachtig, eenvoudigweg te gebruiken en voor niets. U kan kiezen uit verschillende grafieken en ons uitgebreide reeks opties configureren teneinde het figuur van uw webwinkel uitstekend aan te laten sluiten. Via uw informatie in realtime aan elkander te koppelen, is Google Charts een ideale infographicgenerator voor de site.

06. Piktochart
Verkoopprijs: kosteloos (basis); met $ 15 / maand (Lite)
Piktochart is ons infographic- en presentatietool waarmee u dan ook saaie informatie in slechts enige klikken kan omzetten in mooie infographics. Betreffende een aangepaste editor van Piktochart kunt u dan ook spullen verrichten mits kleurschema's en lettertypen wijzigen, eerst geladen afbeeldingen invoegen en basisvormen en -afbeeldingen uploaden. De grid-lined sjablonen vervaardigen het ook eenvoudig om grafische elementen uit te lijnen en het formaat over afbeeldingen proportioneel met te behoren.
Er is ons gratis uitvoering met 3 basisthema's, een Lite-prijsplan voor $ 15 ieder maand ofwel een Pro-account het $ 29 per maand kost.

07. Infogram
Infographic infographic hulpmiddel
Verkoopprijs: kosteloos (basis); van $ 19 / maand (Pro)
Infogram kan zijn een mooie voor niets tool met een grote variatie aan grafieken, diagrammen en kaarten, evenals een gelegenheid om foto's en video's te uploaden om coole infographics te creëren. U dan ook voert en bewerkt de gegevens waaruit een infographic bestaat in een hulpmiddel in Excel-hip, waarvan de strekking wordt weerspiegeld in de ontwerp. De software gaat het figuur betreffende de infographic automatisch veranderen teneinde de gegevens perfect alweer te melden.
Mits u dan ook tevreden raakt betreffende uw infographic, kunt u dan ook die publiceren op een Infogram-webshop opdat een ieder ervan kan genieten, deze mag insluiten in uw eigen webshop of segmenten via sociale media.

08. Venngage
Venngage infographic tool
Venngage is ons grandioos hulpmiddel vanwege dit produceren en publiceren over infographics daar het zo eenvoudigweg en eenvoudig te gebruiken is. Je zou hier kunnen kijken U kunt kiezen uit sjablonen, thema's en honderdtallen diagrammen en pictogrammen, doch tevens uw persoonlijk afbeeldingen en achtergronden uploaden of ons thema aanpassen met uw merk. Jouw kan ze tevens animeren.

09. Animaker

Prijs: gratis (fundering); van $ 12 / maand (persoonlijk)
Op deze plaats kan zijn iets anders. Zodra jouw jouw verveelt betreffende statische infographics, waarom zou je ze dan niet ons beetje verlevendigen met wat sporten? Animaker kan zijn een hulpmiddel wegens het produceren over video-infographics, waarvan het festival zegt dat ze precies 10 keer lekkerder zijn dan reguliere.

Dit biedt tal met hulpmiddelen, waaronder diagrammen, pictogrammen en kaarten, zodat u dan ook uw gegevens heel wat interessanter en gemakkelijker te verteren kunt produceren. Jouw kunt maximaal vijf SD-video's over 2 minuten ieder maand kosteloos vervaardigen of upgraden wegens meer, langduriger en hogere kwaliteit video-infographics.

10. Vizualize
Visualiseer een visualisatie-tool

Verander de cv in ons eenvoudige maar overtuigende visualisatie

Verkoopprijs: gratis
Dit was slechts een kwestie over tijd alvorens er ons infographic-cv-generator opdook. Met deze tool kan u de cv in één klik visualiseren en ook eerdere voorbeelden bekijken. Dit inzicht is teneinde personen in staat te stellen hun professionele prestaties tot uitdrukking te leveren in een eenvoudige maar overtuigende eigen visualisatie. Alhoewel een CV's vanwege elke situatie niet kloppen, mogen ze in bepaalde gevallen een goede keus bestaan.

11. Easel.ly
Easel.ly gratis infographic tool

Prijs: kosteloos (fundering); $ 3 / maand (Pro)
Deze gratis webgebaseerde infographic-tool heeft u ons reeks sjablonen waarmee u dan ook kan beginnen, welke allemaal gemakkelijk mogen worden vriendelijk. Het resultaat is een toegang tot ons bibliotheek met spullen zoals pijlen, vormen en verbindingslijnen en u dan ook kunt een tekst aanpassen betreffende verschillende lettertypen, kleurcombinaties, tekststijlen en -formaten. Met de tool kunt u dan ook de persoonlijk afbeeldingen uploaden en ze met één aanraking positioneren.

Een voor niets optie bevat 60 afbeeldingen en 10 lettertypen, of vanwege $ 3 per maand krijgt u dan ook ons veel breder aanbod met bronnen, plus verbeterde beveiligingsopties en - wanneer u het nodig hebt - ontwerphulp.

12. Adioma
Adioma infographic tool

Verkoopprijs: van $ 39 ieder maand
Adioma heeft gebruikers ons reeks generatieve sjablonen: u kiest ons basissjabloon (bijvoorbeeld tijdlijn, raster of cyclus), waarna een infographics zichzelf rond de via u geleverde tekst opbouwen en aanpassen indien u info toevoegt ofwel verminderd. Het betekent dat u nauwelijks tijd hoeft te besteden juiste aanpassen en opnieuw uitlijnen van uw infographic. Daar kan zijn ook ons functie voor het wisselen aangaande sjablonen waarmee u kan vergelijken op welke manier gelijke gegevens er in verschillende indelingen uitzien.

Deze infographic-bouwtool bevat ons reeks sjablonen, een omvangrijke bibliotheek met pictogrammen en kleurenpaletten en u kan tevens de eigen afbeeldingen en pictogrammen uploaden teneinde mee te werken. Er bestaan drie prijsplannen om uit te kiezen - duurdere opties omvatten ons uitgebreide bronnenbibliotheek, verbeterde downloadopties en de mogelijkheid teneinde meer over de eigen inhoud te uploaden.
13. PicMonkey
PicMonkey infographic tool
Prijs: van $ 5,99 / mo
PicMonkey kan zijn een websites afbeeldingseditor betreffende ons sectie gewijd aan het ontwerpen van infographics. Kies uit een selectie betreffende sjablonen en pas de strekking aan betreffende een PicMonkey-bibliotheek ofwel via de eigen afbeeldingen te uploaden. Er is verder ons selectie tutorials om u dan ook te verder helpen, met een nadruk op zaken ingeval dit ontwerpen betreffende ons infographic welke is toegesneden op segmenten op sociale media en dit gebruik met de rastheorie teneinde ons gepolijst ontwerp te produceren.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De basisprincipes van infographics maken gratis”

Leave a Reply

Gravatar